/022/ 838-333; 384-596info@corauto.md
RO RU

Despre noi

Compania “Corauto - Trans” SRL, activează mai bine de 10 ani, în domeniul aprovizionării complexe cu consumabile pentru automobile și autotractoare. În această perioadă, compania noastră, sa manifestat ca un partener de afaceri de încredere în faţa clienţilor noştri.

Suntem distribuitori oficiali pe teritoriul Republicii Moldova, a asociaţiei de comert si industrie internaţională “Delfin Group”, care este producătorul renumitelor mărci comerciale:

 

 

Principala direcţie de activitate este realizarea en-gros, a produselor:

  • Uleiurilor de motor și transmisie;
  • Uleiurilor hidraulice și industriale;
  • Lichidelor de răcire şi tehnice;
  • Produselor chimiche autocosmetice;
  • Unguenţilor tehnici şi a filtrelor auto.

Criteriile de bază ale companiei noastre sunt, furnizarea de consumabilelor de înaltă calitate, pentru toate tipurile de automobile şi camioane, autobuze şi microbuze, tractoare şi maşini agricole.

Cooperarea directă cu producătorii, ne permite să excludem un număr mare de intermediari şi să livrăm mărfuri către consumatori la cele mai bune preţuri, iar calitatea este garantată chiar de producători, oferindu-ne paşapoarte şi certificate de calitate pentru toate produsele.

Noi, aprovizionăm magazinele auto-retail, staţiile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor, şi gospodăriile de transport auto. Astfel noi am creat o reţea bine dezvoltată de dealer în toată ţara. Experienţa noastră, ne permite, să selectăm corect produsele cele mai necesare şi să colaborăm cu D-stră în scopul de a organiza afaceri la orice nivel în condiţii reciproc avantajoase.

Sistemul nostru de logistică, asigură disponibilitate optimă şi o gamă largă de produse în depozit, gata în orice moment să completeze asortimentul d-stră, livrând-o gratis în orice colţ al ţării.

Suntem interesaţi de succesul şi dezvoltarea partenerilor noştri şi facem tot posibilul, ca să le fie comod şi convenabil colaborarea cu noi.

Vă dorim succese și suntem mereu gata, pentru un nou parteneriat cu DVS.Сu respect, colectivul “Corauto - Trans” S.R.L.