/022/ 838-333; 384-596info@corauto.md
RO RU

  Kansler

Kansler

Kansler® - marcă comercială înregistrată de compania В.L.W. Handel GmbH (Berlin, Deutschland).

Kansler - o nouă linie de uleiuri, de calitate înaltă, fabricate după tehnologii noi, proiectate pentru autoturisme moderne de producţie europeană, americană şi japoneză. De asemenea, include o linie de uleiuri de motor şi ulei de transmisie pentru camioane şi o linie pentru motoare care lucrează în 2 şi 4 timpi.

Cooperarea fructuoasă, cu cei mai mari producători de aditivi Lubrizol şi Infinium, contribuie la fabricarea lubrifianţilor, care îndeplinesc cerinţele renumiţilor producători auto mondiali. Echilibrul optim între preţ şi calitate, oferă posibilitatea uleiurilor de a fi mai accesibile şi mai populare în multe ţări din Europa şi Ţările Baltice.

Kansler – PROFESSIONAL MOTOR OIL!

  LUXE

Kansler

Însuşi cuvântul «lux», semnifică caracteristici de înaltă calitate.

Asociaţia de Comerţ Internaţional  Delfin Group, are propria versiune de traducere LUXE - reprezintă uleiuri de calitate înaltă, lichide tehnice, produse după  tehnologiile moderne.

Prima subdiviziune care a fost inclusă în structura Delfin Group, a fost compania care producea lubrifianţi sub marca Luxoil. Aceasta este una din cele mai vechi întreprinderi din regiune Moscovei, care producea uleiuri de motoare.

În 2008 s-a decis, să se facă rebranding, de la LUXOIL la LUX. Prefixul ,,OIL’’, nu mai este relevant, din moment ce, compania pe parcursul multor ani de activitate, şi-a extins în mod semnificativ gama de produse.

Datorită modernizării instalaţiilor de producţie şi utilizării tehnologiilor occidentale, în strânsă cooperare cu companii americane profilate Delfin Industry, a lansat o linie nouă de produse pe piaţă de calitate, care într-un timp scurt, a reuşit să facă concurenţă celor mai producători interni şi externi.

În present, Delfin Industry are un laborator propriu de cercetare, dotat cu facilităţi ultra moderne, având ca obiectiv de bază- controlul producţiei produse. Sistemul de control al calităţii produselor este confirmat de certificatul European de conformitate ISO 9001.

Astăzi LUXE -are o gamă largă de uleiuri, de transmisie, lichide de răcire, unguenţi, filtre, care îndeplinesc toate cerinţele moderne ale ingineriei auto.

LUXE – CREAT PENTRU AUTOMOBILUL DVS!

  OILRIGHT

oilright

Marca commercială  OIL RIGHT  -  este una din cele mai vechi mărci, care fac parte din cadrul  Asociaţiei de Comerţ Internaţional Delfin Group, care este disponibilă pe piaţă mai bine de 10 ani.

În traducere  din engleză,  cuvântul «OIL» -  inseamnă ulei, (ulei industrial, unguent),  iar  «RIGHT»  - dreapta, corectitudine, acurateţe.

OIL+RIGHT="ulei corect" - anume prin acestă noţiune am definit aceste produse, fiind uleiuri de motoare de calitate la un preţ corect.

Culoarea verde selectată de către marketologi,  nu este aleasă întâmplător , aceasta este indisolubil legată de creştere şi reînnoire. Astfel,  compania dată încearcă să crească în calitate şi profesionalism, luând în consideraţie nevoile şi preferinţele consumatorilor, pentru a extinde asortimentul produselor şi modernizarea aspectului lor.

Este necesar de menţionat că, parteneriatul cu compania LUBRIZOL, producătoare de aditivi de ultimă generaţie, contribuie la fabricarea produselor conform cerinţelor stricte ale producătorilor auto şi cererii diverselor industrii.

OIL RIGHT pune la dispoziţie clienţilor trei avantaje principale:

  • Toate produsele sunt fabricate în instalaţiile proprii, aici se tipăresc etichetele şi se confecţionează ambalajele pentru ulei , ce oferă posibilitatea de a răspunde rapid la nevoile clienţilor.
  • În procesul de producţie are loc monitorizarea calităţii permanent de către specialişti acreditaţi de laborator, pentru a facilita certificarea calităţii.
  • Lubrifianţii şi lichidele tehnice, se ambalează în diferiţi recipienţi, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clienţilor.

În prezent, OIL RIGHT oferă o gamă largă de uleiuri pentru motoare auto, de transmisie, pentru motociclete în 2 timpi, cu lanţ, maşini de tuns iarba, precum şi o varietate de filtre de ulei, de aer, lichide de răcire, lichide de frână.

OIL RIGHT – UNIUNE PUTERNICA DINTRE CALITATE SI PRET!

  Pilots

pilots

"Pilots" - este o marcă comercială SIA “TILIA-A”, care î-şi are originea în anul 1994, din moment ce a inceput să se producă substanţe chimice auto în Letonia. Datorită dezvoltării producţiei, la momentul actual s-a mărit semnificativ capacitatea de producţie şi gama de produse.

În present, compania produce o varietate largă de uleiuri de motoare şi transmisie, antigel, lichide de frână, electroliţi, apă distilată, lichide de parbriz de iarnă şi vară.

Calitatea produselor Pilots este certificată conform ISO 9001 – 2000. Deţine un laborator propriu de cercetare, dotat cu echipamente moderne, ce contribuie la producerea produselor de calitate înaltă, conform noilor tehnologii.

Produsele Pilots au cerere pe pieţele internaţionale. Datorită modernizării care nu are analogii în ţările baltice, lucru coordonat de producători şi comercianţi, a câştigat cota de piaţă nu numai în Europa şi în CSI.

Acestă marcă intelectuală, face doi paşi înainte de necesităţile automobilului tău.

Pilots – PROTECTIA MOTORULUI IN ORICE TIMP!

  3ton Autochemical

3ton

Laboratorul american de auto-cosmetică  “3ton Autochemical”, datează din 1976. În Rusia, produsele sub această marcă au apărut în 1996, când experţii americani au început cooperarea în mod activ cu compania Delfin Chemicals. Livrarea produselor neambalate direct din SUA şi ambalarea în containere în Rusia, au redus semnificativ costurile sale. Furnizorul abordează în prim plan factorul ştiinţific, nu commercial, pentru dezvoltarea noilor produse, datorită acestui fapt, a lansat o gamă largă de produse care sunt utilizate pe larg de către intuziaştii de automobile din întreaga lume.

Producţia 3ton Autochemical din Rusia, este supervizată de către specialiştii americani şi, ca urmare a calităţii bune, ocupă o poziţie de lider nu numai în SUA, dar şi pe pieţele din Rusia şi CSI.

Ecologice şi de calitate produsele 3ton Autochemical, îndeplinesc cele mai înalte standarde internaţionale, care a fost confirmate în mod repetat la diverse expoziţii de prestigiu.

Printre realizările companiei sunt aditivii pentru reducerea toxicităţii de gaze de eşapament şi aerosolii de curăţare, care nu dăunează stratului de ozon din atmosferă.

Pentru cercetăriile şi performanţele sale în domeniul produselor de protecţie a mediului ambiant, companiei 3ton Autochemical, i s-a acordat premiul  «Green Ball», de către Societatea Americană a Automobiliştilor şi, a fost căştigătoarea premiului «Open Air», de către Societatea Internaţională pentru Protecţia atmosferei Pământului.

Astăzi gama de produse 3ton Autochemical, cuprinde mai multe categorii:aditivi pentru sistemul de alimentare, toate tipurile de detergenţi pentru diferite suprafeţe, autochimii profesionale şi autocosmetică, materiale de întreţinere şi reparaţii a sistemelor de răcire, accesorii şi kituri pentru îngrijirea auto, uleiuri, unguenţi şi lichide de spălare.

3ton – PRODUSE AUTOCHIMICE PENTRU AUTOMOBILE MODERNE!

  АЛЯSKA

alaska

Timp de aproape trei decenii se produc lichide tehnice pentru automobile. În acest timp produsele mărcii comerciale "АЛЯSKA", a câştigat încrederea multor americani, europeni, ruşi şi moldoveni. Pentru ei  «АЛЯSKA» nu este doar autochimie, ci un sinonim pentru termenii cum ar fi: siguranţă, calitate, fiabilitate.

Istoria mărcii АЛЯSKA datează cu  începutul anilor ’80 secolul trecut. După ce în Alaska au fost descoperite zăcăminte de petrol şi gaze şi prevăzută conducta Trans-Alaska, a început afluxul de imigranţi în această zonă, atraşi de noi locuri de muncă. În anul 1980 în Alaska a crescut numărul populaţiei cu 36%, astfel a crescut numărul autovehiculelor private şi comerciale. În piaţa locală, s-a mărit cererea produselor chimice auto. Astfel, în scopul satisfacerii cererii, în oraşul Anchorage(cel mai mare oraş din acest stat), a fost înregistrată compania АЛЯSKA, cu profilul de a produce şi realiza lichide low-congelare.

Recetele primelor producţii, au fost elaborate împreună cu experţii «3TON Autochemical" USA-companie înfiinţată de Centrul de Stat de Cercetare, pentru a studia efectele substanţelor chimice asupra mediului şi populaţiei (SKSRC Chemical).

În 1992 ,această marcă a devenit proprietate a concernului Delfin Group USA. În 2003, odată cu apariţia reprezentanţei rusiei, antigel АЛЯSKA a început să câştige popularitate.

Astăzi, АЛЯSKA , deţine o gamă largă de fluide auto: antigel, lichide de răcire, apă distilată etc.

Datorită utilizării tehnicilor moderne şi a aditivilor performanţi, produsele acestea oferă avantaje competitive şi anume lichidele de răcire au o durată crescută de utilizare, creşte rezistenţa metalelor şi aliajelor la coroziune, devin inofensive faţă de piese din cauciuc, neopren, ceramicăl.

Toate produsele comercializate, îndeplinesc cerinţele GOST, standardelor internaţionale ASTM D 3306, SAE J 1034, precum şi specificaţiilor producătorilor auto: Audi, BMW, Opel, Mercedes Benz, Volvo, Volkswagen, Chevrolet, Ford, Toyota.

АЛЯSKA – IARNA NU INGHETA SI VARA NU FIERBE!

  КамаОйл

kamaoil

Pe parcursul a mai multor ani, compania industrială «ПАРТНЕР НК» Rusia, fabrică  produse de marca «КамаОйл». Asortimentul «КамаОйл» cuprinde - uleiuri de motor universale şi uleiuri de motor diesel, lubrifianţi şi lichide tehnice de răcire.

În procesul de producere sunt utilizate tehnologii avansate, pe bază de materie primă de calitate înaltă şi folosirea aditivilor de ultimă generaţie.

Întreprinderea deţine laborator tehnologic, dotat cu utilaj performant, ce oferă controlul calităţii tehnice a producţiei, la toate etapele de producere.

Datorită calitatăţii înalte a produselor şi a preţurilor accesibile, produsele «КамаОйл» au devenit, într-un timp scurt, foarte populare nu numai pe piaţa ţarii noastre, dar şi a ţarilor CSI.
Clienţii permanenţi a acestor produse au devenit întreprinderile auto de stat şi private, companiile de construcţii şi industriale, cît şi gospodăriile agricole ţărăneşti.

КамаОйл – CORELAŢIA IDEALĂ ÎNTRE PREŢ  ŞI CALITATE!

  Country

Country

Categoric vorbind – modul de trai în zilele noastre poate fi împărţit în două perioade, când e: "foarte rece" şi " în sfârşit a venit căldura". Datorită faptului că, perioada mult aşteptată primăvară-vară, devină tot mai scurtă, astfel, o mare parte a cetăţenilor, se transformă în <<gospodari la vilă>>.

Odată cu creşterea progresului tehnologic şi a creşterii bunăstării financiare a populaţiei-gestionarea gospodăriei la vila de vacanţă devine o ocupaţie tot mai interesantă. Maşini de tuns iarba, ferăstraie cu lanţ, motocultivator, motociclete, etc, vara se scot din garaje şi sunt exploatate în mod activ. Desigur,  pentru o bună funcţionare a lor, de lungă durată, este nevoie de îngrijirea cuvenită.

În acest scop, compania Delfin Group, a dezvoltat marca “Country”, ce oferă uleiuri speciale pentru tehnică în 2 şi 4 timpi. În viitorul apropriat, gama de produse se va extinde, pentru a include toate tipurile de substanţe chimice destinate grădinăritului.

Pe parcursul ultimilor ani, din momentul apariţie primului ulei tehnic "Country", compania a primit destule aprecieri positive din partea consumatorilor săi fideli. Acest lucru ne stimulează să lucrăm şi să dezvoltăm în continuare tot mai multe produse noi de marca "Country".

Country – ASISTENTUL DVS PERFECT!

  Spectrol

part bann

Astazi, marca comerciala “Spectrol”, care face parte din asociatia de comert international, Delfin Group  – include o gama larga de produse auto chimice, uleiuri si produse cosmetic auto de calitate inalta,  a reusit sa atraga consumatori de pe ambele parti ale oceanului. Aceste produse, se fabrica in trei fabrici mari de producere (in SUA, Rusia si Letonia) ,cu un asortiment de articole mai mare de 100 denumiri.

O marca pioner, care si-a inceput activitatea in anul 1987, ca primul producator din lume de aditivi pentru protectia metalului, acum, probabil este unica marca din Rusia, care pune stapinire activa si cu succes pe piata americana auto. 

Pe parcursul activitatii, de aproape un sfert de secol, aceasta marca a fost renovate de citeva ori:

  • A lansat primele uleiuri autohtone sintetice si semisintetice;
  • pentru prima data in Rusia uleiurile au fost clasificate;
  • primul ulei din lume sintetic SAE 0W-50;
  • primele uleiuri pentru ungerea armelor;
  • prima benzina pentru automobile sportive in Rusia, modificator de viscozitate;
  • primul ulei din lume sintetic din doua componente pentru automobile sportive;
  • primul component din lume, cu un coeficient intern de frictiune mic, un agent de ingrosare pentru diferite uleiuri, etc.

Aceste produse s-au remarcat in repetate rinduri cu diplome si medalii de aur, in cadrul expozitiilor internationale in: Genova, Moscova, Nijnii Novgorod, Novosibirsk.

Potentialul stiintific al acestei marci, poate fi cu doi pasi inainte de majoritatea producatorilor rusi. Deci, in timpul aflarii in componenta Delfin Group, au aparut mai multe produse tehnice noi,a imbunatatit performantele produselor existente, ajungind la nivelul API.

In afara de aceasta, la fabrica din SUA, au fost lansate absolut noi produse ca :uleiuri sintetice si semi-sintetice 5W-20, 5W-30, 10W-30, 10W-40, 20W50, relevante conform API SM, precum si o gama de uleiuri hidraulice si industriale, care vizeaza specificul pietii locale.

Astazi, Spectrol-e o marca unica, care combina dezvoltarea avansata intelectuala rusa cu un puternic potential industrial si tehnologic american si reuseste sa obtina produse de calitate, care corespunde reglamentarilor industriei de automobile. Tot asortimentul Spectrol fabricat este vindut in anumite regiuni, orientate spre piata locala, nu numai pentru componenta sa functionala, dar si pentru prêtul accesibil.

Spectrol — un exemplu de colaborare de success ruso-american!

Spectrol – ULEIURI DE MOTOARE ABILE!

  Navigator

navigator

Produsele sub marca NAVIGATOR reprezinta o gamă largă de uleiuri pentru motoare pe benzină și diesel, pentru mașini și camioane, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, industriale și lichide de răcire. Uleiul are caracteristici bune de temperatură în vâscozitate, are o stabilitate ridicată la temperatură și antioxidanți.

Marca comercială a fost introdusă pe piață relativ recent în 2016, iar începutul anului 2017 a fost deja reprezentata în multe regiuni ale Rusiei și în șapte țări din apropierea ei.

NAVIGATOR - este o calitate de productir constantă, produsa din materie prima de înaltă calitate ale companiilor de renume mondial și cu cele mai moderne tehnologii de producție.

Produsele date sunt supuse unui control constant al calității în toate etapele de producție de către experți dintr-un laborator acreditat și sunt declarați conform cu cerințele Uniunii vamale.

NAVIGATOR - CALITATE LA PRET OPTIM!