Lichidele tehnice care poartă marca comercială  „LUXE”, sunt destinate, în primul rînd, celor cărora cu adevărat le pasă de bunăstarea propriei maşini.

Brandul  „LUXE” a fost special conceput pentru a aduce pe piaţă noi lichide tehnice cu caracteristici de exploatare de înaltă performanţă, şi anume, calitatea produsului a fost pusă pe prim plan în dezvoltarea noilor lichide de frînă şi de răcire. Prin urmare, toate produsele „LUXE” sunt destinate tocmai pentru acei automobilişti care sunt extrem de atenţi la alegerea materialelor necesare pentru maşinile lor şi care sunt dispuşi să plătească de multe ori chiar şi mai mult pentru siguranţa calităţii superioare. Cu toate acestea, toate produsele ce sunt puse în vînzare, cu noua denumire a mărcii comerciale, sunt disponibile unui cerc de consumatori foarte vast – aceasta se datorează politici bune de marketing Delfin Group, care contribuie la menţinerea preţurilor rezonabile pentru produsele sale, chiar şi în cazurile cînd vine vorba despre produsele de clasa „Premium„.

Lichidele tehnice „LUXE” sunt produse în fabricile Delfin  Industry, la cele mai moderne utilaje şi folosind cele mai avansate tehnologii în acest domeniu. În calitate de beneficiar trebuie să menţionăm pe Delfin Group SUA, experţii căruia supraveghează întregul proces de producţie, precum  şi calitatea produselor la ieşire. În special pentru „LUXE” a fost elaborat ambalajul de firmă cu un design original.

Proprietăţile tehnice ale lichidului de frînă

Conceput pentru utilizarea în automobilele moderne, cu mecanisme de frînare de orice tip (disc sau tamburi), lichidele de frînă „LUXE” au proprietăţi fizice şi chimice optimizate, care asigură pe termen lung o bună funcţionare, cu punctul de fierbere ridicat. Aceste lichide posedă, de asemenea, proprietăţi excelente contra coroziunii, fapt valabil pentru o varietate de metale şi aliaje, în plus, se caracterizează prin proprietatea lor de lubrifiere perfectă, au inerţie faţă de garniturile de cauciuc şi stabilitate la temperaturi ridicate şi scăzute, şi, pe lîngă toate acestea, mai pun în evidenţă şi excelente caracteristici de viscozitate-temperatură. Nu mai puţin important este şi faptul că produsul îndeplineşte în totalitate chiar şi cele mai stricte cerinţe în ceea ce priveşte ecologia.

Lichidele de frînă „LUXE” sunt realizate în clasele DOT-3 şi DOT-4. Ele sunt pe deplin funcţionale la temperatura ambiantă de la - 40 ˚ C pînă la + 50 ˚ C, iar cît priveşte sistemul de calitate, acesta corespunde specificaţiilor ISO 4925, SAE J1730, FMVSS 116. În afară de aceasta, lichidele «LUXE» sunt compatibile cu toate lichidele de frînă ce sunt produse pe bază de glicol - DOT-3, DOT-4, „Rosa”, „Tomî”, „Neva”.

Este cazul de a evidenţia şi faptul că majoritatea „producătorilor” de lichide de frînă sunt, de fapt, doar ambalatori, chiar dacă numele ambalatorului este bine cunoscut. Fabrica Delfin Industry, care produce lichidul de frînă «LUXE», este una dintre cei doi producători de lichide de frînă din Rusia.