Compania Delfin Group a lansat pe piata auto un nou antifreeze (antigel) care indeplineste standardele ecologiei occidentale - LUXE ANTIFREEZE G13 YELLOW LINE.

Antifreeze din categoria G13 este un produs uncial de ultima generatie, conceput pentru motoarele cu ardere interna, apreciat deja de catre consumatorii a mai multor tari dezvoltate. In special se utilizeaza pe larg in rindul automobilistilor europeni,care au remarcat si faptul ca este ecologic.

G-13- are la baza propilen glycol, care in comparatie cu etilen glycol(anume acesta se utilizeaza la majoritatea lichidelor de racire de generatie anterioara), nu este toxic si are proprietati bune anticorozive.

ANTIFREEZE LUXE G13 G13 YELLOW LINE este un produs top-class, deoarece este ecologic si datorita aditivilor carboxilici ofera protectie maxima autovehiculului. In plus are proprietati unice de lubrifiere, conductive si stabilitate termica in conditii extreme. Acest antigel asigura o functionare fiabila a sistemului de racire a motorului la temperaturi mediului inconjurator de la -40ºС pina la +50ºС.

Este compatibil cu alte lichide de racire pe baza de inhibitori organici anticorozivi G12 si G12+.

Corespunde standardelor: BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, General Motors, Fiat.