Produsele de înaltă calitate ale Delfin Group au fost confirmaet încă o dată, prin obținerea aprobării de la producătorii de automobile internaționale. În mai 2014 Antifreezul LUXE G12+ a primit admitere tehnica internationala MAN 324 SNF TIP.

Acest fapt – este un avantaj competitiv mare, precum și dovezi de calitatea înaltă a produselor fabricate sub marca LUXE Antifreeze G12 + este un lichid de răcire modern, caracteristica principala a ceea ce este lipsa de nitriți, fosfați, silicați, amine, și care vă permite să salvați toate componentele sistemului de răcire și, prin urmare, le oferă o viață mai lungă. Antigel este conceput pentru motoarele autoturismelor moderne, care funcționează la temperatura mediului ambiant, nu mai mici de -40 ° C.

MAN Truck & Bus AG - cea mai mare întreprindere din grup MAN și unul dintre cei mai importanti producatori de camioane și vehicule comerciale dezvoltator de soluții inovatoare în sectorul transporturilor pe piața mondială. Compania produce camioane cu o greutate totală de 6-50 tone de echipament, vehicule speciale cu greutate brută combinație de până la 300 de tone, precum și autobuse urbane, interurbane și turistice MAN și Neoplan.

Admitere MAN 324 TYPE SNF.pdf