MATERIAL DE ETASARE – GARNITURA GRI
REZISTENT LA CALDURA
RTV SILICON

INTREBUINTARE: Repararea si inlocuirea garniturilor auto, din silicon, carton, pluta, cauciuc, exploatate la interval de temperatura de la -50 C pina la 300 C. Eliminarea scurgerilor a uleiului de motor, lichidelor nehnice de racire si de frana. Instalarea capacelor supapelor, capaculul la carter a motorului, cutiei de viteza si a diferentialelor, termostatelor, pompelor, fitingurilor. Ermertizarea flanselor de etasare a gazelor.

APLICARE: Suprafetele care vor fi sigilate cu materialul dat, trebuesc bine curatite de murdarie sau ulei, bine degresate si apoi uscate. Inainte de aplicarea agentului de etasare, trebue de curatit bine cu un servetel de bumbac suprafata care se va prelucra. De aplicat usor materialul de etasare cu un strat subtire (1-2mm) pe suprafata uneia dintre partile conectate, astfel incat ca dupa asamblare, excesul de material de etansare, sa nu cada in interiorul ansamblului de etansare.
Sa stea la aer liber nu mai putin de 15 minute, apoi de strans unitatea de etasare. Se poate de inceput exploatarea dupa 4 ore. Rezistenta maxima a elastomerului de siliconic este realizata dupa 24 de ore. Imediat dupa extrudarea materialului de etansare, este necesar sa fie bine stransa cutia in care se va pastra. Consumul mediu al materialului de etansare constitue 0,2g/cm2 cu grosimea stratului de 1mm.

Cod – TR-101

Greutate – 65g

Ambalaj – 100buc

Cod – TR-103

Greutate – 180g

Ambalaj – 36buc