1. Ce reprezintă «LUXE»?

«LUXE» - este o marcă comercială ruso-americană, înregistrată de Asociaţia industrială internaţională, Delfin Group, care are reprezentanţe în diferite ţări ale lunii, aşa cum: SUA, Lituania, Rusia, Ucraina.

Să ne oprim mai  mult asupra reprezentanţei din Rusia - “Delfin Industry”.

Utilizând utilaj şi tehnologii occidentale moderne “Delfin Industry” a plasat pe piaţă produse noi de calitate înaltă sub marca comercială  «LUXE»: uleiuri pentru motoare; uleiuri de angrenaje, lichide de răcire şi tehnice, lubrifianţi plastici şi filtre pentru automobile, care într-un termen scurt a devenit un concurent serios pentru mulţi producători străini.

Marca comercială «LUXE» - reprezintă materiale de lubrifiere de ultimă generaţie, capabile să reziste vreme îndelungată sarcinilor mecanice şi termice, să protejeze de influenţe nocive, care pun în pericol funcţionarea în regim normal a agregatelor, să asigure reducerea pierderilor de randament şi micşorarea degajărilor de substanţe nocive în mediul înconjurător.

2. Dar ce putem spune despre calitate?

Nivelul sporit al calităţii produselor «LUXE» este garantat prin utilizarea uleiurilor de bază de calitate înaltă şi aplicarea celor mai noi cercetări în domeniul aditivilor  aşa ca: “Lubrizol” şi “Infinium”.  

În gestiunea “Delfin Industry” se află un laborator de cercetări ştiinţifice propriu, dotat cu utilaj ultramodern şi tehnologii de ultimă oră, având drept scop - controlul general al calităţii produselor fabricate. Sistemul de dirijare a calităţii produselor fabricate este confirmat prin certificatul de conformitate ISO 9001.

Toate produsele sânt însoţite de cărţi tehnice şi certificate de calitate.

3. Cît de variat este sortimentul de produse?

La ora actuală  «LUXE» - prezintă un sortiment variat de uleiuri pentru motoare, conforme  tuturor cerinţelor producţiei  de automobile moderne.

Acestea sânt uleiurile: sintetice (SAE 0W40, 5W40); semisintetice (SAE 10W40, 10W50); şi minerale (SAE 15W40, 20W50). Uleiurile de angrenaje (ATF-II, ATF-III, GL-2, GL-3, GL-4, GL-5); hidraulice şi industriale. De asemenea sub această marcă comercială se fabrică un sortiment variat de lichide de răcire şi tehnice de ultimă generaţie (Antigeluri G11, G12); lichide de frână (DOT-3, DOT-4). Lubrifianţi plastici  (Litol-24, Шрус-4); filtre pentru automobile (de aer, ulei, combustibil, pentru saloanele automobilelor) şi alte produse destinate automobiliştilor.

4. Cît de sigure sînt produsele «LUXE»?

Comisia Interdepartamentală a "Gosstandart"-ului Federaţiei Ruse a eliberat pentru marca comercială  «LUXE» un "Aviz Tehnic Aprobare pentru fabricarea şi utilizarea uleiurilor pentru motoare" pe un termen NELIMITAT.

Nu fiecare companie-producător de uleiuri poate beneficia de o aşa aprobare (sau încuviinţare) din partea firmei ruseşti «АвтоВАЗ». Aprobarea dată de producătorul de automobile – reprezintă un semn specific al calităţii produselor fabricate.

În ultimul timp au fost primite aprobările tehnice de asemenea şi de la cei mai de seamă producători de automobile străini. Din partea API (Institutul American al Petrolului): SM/CF, SL/CF, SJ/CF şi ACEA (Asociaţia Constructorilor de Automobile din Europa): A3/B3/B4, cu  acceptul de la:  MB 229.3, VW 502 00/505 00, BMW LL-01, ceea ce corespunde standardelor internaţionale de calitate.

5. Dar cît o să ne coste?

Ne-am deprins să credem, că dacă produsul costă scump acesta este calitativ şi viceversa.

Însă "bun" nu întotdeauna este sinonimul lui "scump".

Produsele «LUXE» ne-au demonstrat cu prisosinţă acest lucru, faptul că se pot procura produse calitative la un preţ avantajos. Acest fapt le face foarte accesibile şi atrăgătoare pentru potenţialii consumatori de toate categoriile.

Deviza principală a producătorului – corelaţia optimă preţ-calitate!

„Cum de este posibil aşa ceva?” Răspunsul la întrebare este simplu, întreg sistemul de producere de la A la Z este organizat conform unei scheme recunoscute pe plan internaţional, însă se înfăptuieşte în Rusia, unde materia primă şi forţa de muncă este cu mult mai ieftină decât în Europa, deci şi costul final al produselor va fi mai mic.

Compania «CORAUTO– TRANS» S.R.L.  în primul rând are o atitudine grijulie faţă de interesele clienţilor săi, anume din această cauză este bucuroasă să plaseze pe piaţa Republicii Moldova „brand”-urile, calitatea cărora depăşeşte cu mult costul. Mai mult ca atât, colaborarea directă a companiei noastre cu producătorii permite de exclus oricare intermediari, deci şi umflarea preţurilor, oferind cumpărătorilor produse la cele mai avantajoase preţuri, direct de la producător. 

“LUXE” – ESTE UN PARTENER DE ÎNCREDERE!